IMG_3327

De studio

Explore your nadi, 
Embrace your own flow.

Bij Studio Flow krijg je de kans om jezelf te ontdekken, je eigen ritme te erkennen en in harmonie te komen met je innerlijke stroom. “Explore your nadi, embrace your own flow”, weerspiegelt de filosofie van zelfontdekking en innerlijke groei. 

In de studio bied ik je een veilige en ondersteunende omgeving waar je de wijsheid van je lichaam en geest kunt verkennen door middel van yoga en lichaamswerk. 

Studio Flow moedigt je aan om je eigen pad te vinden, je innerlijke kracht te omarmen en te gedijen in de moeiteloze beweging van je eigen flow. 

Kom langs en ontdek de oneindige mogelijkheden die zich openen wanneer je jezelf toestaat om je nadi te verkennen en je eigen flow te omarmen.

अनुगच्छतु प्रवाहं

FAQs

service1.jpg

Alvorens de eerste Holosomatic Body Therapy, bied ik een gratis virtuele consultatie van 15 minuten aan. Dit geeft ons de kans om te kijken of we een goede match zijn. Dit is wat je dan kan verwachten:

  • Ik zal bevragen wat je brengt bij Holosomatic Body Therapy
  • Ik deel wat meer mee wat mijn aanpak is
  • Beantwoorden van vragen die je hebt
  • Details bevestigen over tarieven en beschikbaarheden.

Bij Holosomatic Body Therapy is er geen aanbeveling hoeveel sessies er in totaal nodig zijn. Er wordt wel aangeraden om per 2 weken een sessie in te plannen. We houden bij deze therapie een langere tijd tussen de sessies door, omdat het effect van elke sessie langer aanhoudt in het lichaam. Dit betekent dus ook dat je na enkele dagen nog sensaties kunt voelen. En er zich nog blokkades in het lichaam lossen.

Ik raad het altijd aan om eerst met de huisarts en behandelende therapeut te bespreken of deze alternatieve therapieën mogelijk zijn. 

Het is mogelijk om yoga en Holosomatic Body Therapy te introduceren na genezing of na bepaalde ingrepen mits goedkeuring van de behandelende arts. 

Personen met aandoeningen zoals epilepsie, losstaand netvlies, glaucoma, ongecontroleerde hoge bloeddruk, beroerte, TIA’s, hartstilstand, of andere hersen/neurologische aandoeningen, cardiovasculaire problemen, ernstige osteoporose, of trombose moeten hun hulpverlener raadplegen alvorens Holosomatic Body Therapy opgestart wordt.

Nadat ik deze goedkeuring ontvangen heb, kan een op maat gemaakte therapie starten (zowel yoga als Holosomatic Body Therapy). 

Scroll naar boven