Holosomatic bodywork

Jouw lichaam onthoudt wat de geest vergeet. Met lichaamswerk en somatische technieken kan je opgeslagen negatieve energie loslaten en fysiek en emotioneel helen.

In holosomatic bodywork wordt je begeleid in een ondersteunend proces dat is ontworpen om opgeslagen trauma aan te pakken en te helen in het lichaam.

Voor wie is Holosomatic Bodywork?

  • Iedereen die meer bewustzijn wil creëren over hun eigen lichamelijke reacties op emoties.
  • Als je blokkeert wanneer jouw therapeut vraagt “waar voel je dat in jouw lichaam?”
  • Iedereen die op zoek is naar een pauze om te vertragen en verbinding te maken met hoe ze zich fysiek en emotioneel voelen.
  • Als je nieuwsgierig of verward bent over jouw emotionele reacties, die verschijnen in het lichaam.

 

 

Holosomatische ervaring

Holosomatic Bodywork Therapy is een lichaamsgerichte therapie die mensen helpt te herstellen van traumatische gebeurtenissen. Het idee achter deze methode is dat traumatische ervaringen kunnen blijven hangen in het lichaam en symptomen vertonen zoals angst, depressie, fysieke pijn en andere mentale en fysieke uitdagingen. 

Ik begeleid cliënten hun lichaam en unieke reacties van het zenuwstelsel te leren kennen door middel van beweging, ademhalingsoefeningen en andere somatische technieken, die het opbouwen van een veilige verbinding met hun lichaam ondersteunen. Geleidelijk aan worden fysieke reacties en blokkades verwerkt, die verband houden met traumatische gebeurtenissen.

Mijn doel van Holosomatic Bodywork bij elke cliënt is om traumatische ervaringen op een veilige en gecontroleerde manier te verwerken, zodat ze zich sterker kunnen voelen door hun verbinding met hun lichaam.

Turn your body into a safe container.

Scroll naar boven